Adó 1% felajánlás

Magyar Lovas Szövetség

Bajnoki kiírás

Győr-Moson-Sopron megyei Díjlovagló Bajnokság 2017.  - I LETÖLTÉS I

Mivel megyénkben a díjlovassportba egyre több egyesület, s nemzetközi szinten is jegyzett versenyzők kapcsolódnak be, 2016-tól a bajnokságot két kategóriában írjuk ki. Úgy felnőtt, mint junior korosztályban az amatőr kategória a II. liszensszel rendelkező lovasoknak, míg a másik kategória az I. liszenszű versenyzőké.

Célunk, hogy a díjlovas sportban más szakágak versenyzőit is bevonjuk, ezért egyes fordulókon külön díjat írunk ki a legeredményesebb nem díjlovas versenyzőnek.

A bajnokság versenyszámai:

E kategória a szabadidős lovasversenyek szabálya szerint.
A, L, LM, liszenszszerző M
M, Szent György díj

A bajnokság fordulói:
  1. Április 22-23. Máriakálnok CDNA-B
  2. Május 06.  Győr CDN-B
  3. Június 10. Győrújbarát Százszorszép Lovasközpont CDN-B
  4. Augusztus 05-06. Győrújbarát Százszorszép Lovasközpont CDN-B, Országos minősítő
  5. Szeptember 07. Nagycenk CDN-B
  6. Október 07. Máriakálnok CDNA-B

A bajnokság értékelése:
  • Megyei Díjlovagló Bajnok: a bajnokság versenyszámaiban versenyszámonként egy lóval a legtöbb minősítő pontot elért I. liszenszű lovas
  • Megyei Amatőr Díjlovagló Bajnok: a bajnokság II. liszenszű lovasainak engedélyezett versenyszámaiban versenyszámonként egy lóval a legtöbb minősítő pontot elért lovas
  • Megyei Junior Díjlovagló Bajnok: a bajnokság versenyszámaiban versenyszámonként egy lóval a legtöbb minősítő pontot elért 18 évnél nem idősebb I. liszenszű lovas
  • Megyei Amatőr Junior Díjlovagló Bajnok: a bajnokság II. liszenszű lovasainak engedélyezett versenyszámaiban versenyszámonként egy lóval a legtöbb minősítő pontot elért 18 évnél nem idősebb lovas
  • Megyei Gyermek Díjlovagló Bajnok: a bajnokság II. liszenszű lovasainak engedélyezett versenyszámaiban versenyszámonként egy lóval a legtöbb minősítő pontot elért 15 évnél nem idősebb lovas
  • Megyei Bajnokság Legeredményesebb Edzője
  • Megyei Bajnokság Legeredményesebb Lova
  • Megyei Bajnokság Legeredményesebb Klubja

Elbírálás:

Egyenlő pontállás esetén holtverseny.
A bajnokság versenyszámai nyitottak, azonban a bajnokságért csak a Megyei Lovas Szövetség egyesületeinek lovasai indulhatnak.
A bajnokság során a versenyszámokban az I.-II. liszenszű versenyzők az érvényben lévő versenyrendszer szerint külön lesznek értékelve.
A bajnokság során mindenben a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagló Szakbizottság előírásai érvényesek.

Bagi Károly                                                Komjáthy György
Győr-Moson-Sopron megyei                  Díjlovagló Szakág referense